Redcord

Leer uw spieren weer aanspreken via Redcord therapie. Inactiviteit of verminderde activiteit van één geïsoleerde spier of een spiergroep kan leiden tot compensaties in het lichaam. Deze compensaties kunnen zorgen voor een overbelasting of pijn.

Na het vinden van de zwakke schakels in de biomechanische keten, wordt er gestart met gecontroleerde en pijnvrije oefeningen die ervoor zorgen dat de neuromusculaire verbindingen worden gestimuleerd. Het herwinnen van de neuromusculaire controle zorgt ervoor dat u sneller weer pijnvrij kan bewegen.

Redcord is een evidence-based middel voor therapeutische doeleinden, functionele krachttraining en blessurepreventie, zowel voor sporters als niet-sporters.

Maak uw afspraak online

Via onze website kan u heel gemakkelijk rechtstreeks een afspraak maken in onze agenda. Op die manier heeft u een overzicht van alle beschikbare momenten. Probeer het zeker eens uit.

Of bel voor een afspraak

Gaat het online niet gemakkelijk of belt u liever eerst met een vraag, dan kan u altijd via de telefoon een afspraak maken.

© 2021 - Revamotion, 0677.995.158