Manuele Therapie

De manueel therapeut(e) zal door middel van een uitgebreid vragengesprek en aanvullende technieken de oorzaak van uw klachten onderzoeken. Nadien worden specifieke en gevorderde manuele behandelingstechnieken, waaronder manipulaties, toegepast om de gewrichtsfunctie te verbeteren, de lichaamshouding te optimaliseren, de pijn te verlichten en de bewegingsvrijheid te vergroten.

Manuele therapie wordt toegepast bij een breed scala aan klachten, zoals rug- en nekpijn, gewrichtsproblemen, spierstijfheid en beperkte mobiliteit. In de manuele therapie wordt gebruik gemaakt van mobilisaties, oscillaties, mobiliserende technieken tijdens bewegingen, neurogene mobilisaties, stretchingstechnieken, rug- en nekscholing, ergonomisch advies, etc.

De manuele behandelingen worden steeds uitgevoerd in combinatie met actieve oefentherapie om het herstel te optimaliseren en eventuele toekomstige klachten te vermijden.

Maak uw afspraak online

Via onze website kan u heel gemakkelijk rechtstreeks een afspraak maken in onze agenda. Op die manier heeft u een overzicht van alle beschikbare momenten. Probeer het zeker eens uit.

Of bel voor een afspraak

Gaat het online niet gemakkelijk of belt u liever eerst met een vraag, dan kan u altijd via de telefoon een afspraak maken.

© 2021 - Revamotion, 0677.995.158