Osteopathie

Door het lichaam als één geheel te zien en bewegingsblokkades op te heffen, zet de osteopaat uw lichaam op weg om zichzelf te herstellen.

Osteopathie is een manuele behandelingsvorm waarbij via een uitgebreid gamma aan technieken de bewegingen in het lichaam geoptimaliseerd worden. Hierbij worden drie systemen beïnvloed: het cranio-sacrale systeem, het viscerale systeem en het pariëtale systeem. Deze systemen werken steeds samen waardoor een letsel in één van deze systemen problemen kan veroorzaken in de twee resterende systemen. Door bewegingsblokkades weg te nemen, gaat uw lichaam zelf aan de slag om te genezen.

Via een gericht onderzoek en vragengesprek worden de aangedane structuren opgespoord en behandeld door onze osteopaat. Via deze holistische aanpak wordt de klacht grondig aangepakt.

Maak uw afspraak online

Via onze website kan u heel gemakkelijk rechtstreeks een afspraak maken in onze agenda. Op die manier heeft u een overzicht van alle beschikbare momenten. Probeer het zeker eens uit.

Of bel voor een afspraak

Gaat het online niet gemakkelijk of belt u liever eerst met een vraag, dan kan u altijd via de telefoon een afspraak maken.

© 2021 - Revamotion, 0677.995.158